8 februari 2017

Nu är jag i Malaysia!

I samarbete med Malaysia ExpertenNu är jag här, på plats i Malaysia. Jag är i en ny världsdel, med mängder av spännande intryck. Och fler kommer ... Här berättar jag hur du kan följa mig under resan! 

Längre rapporter från min resa till Malaysia kommer här på Travel on a Cloud efter min hemkomst.

Under själva resan kan du följa mig i dessa kanaler:
Instagram, Twitter och Facebooksidan för Travel on a Cloud.

Välkommen!Vistelsen i Malaysia genomförs i samarbete med Malaysia Experten. Text och åsikter är som alltid mina egna. 

14 kommentarer:

 1. Härligt! Hoppas du kommer att få det riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Nu är jag hemma igen och ser att mitt tidigare svar inte gick igenom. Första rapporten ligger nu uppe på bloggen. Vi hade en fantastisk resa!

   Radera
 2. Ha det så gott! Och njut.
  Kram 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Gerd! Är hemma nu igen och hade en fantastisk resa. Första rapporten ligger nu uppe på bloggen. Kram!

   Radera
 3. Ha det bra och njut!!! Ser fram emot reportage när du kommer hem, men njut nu!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, Lena! Vi hade en fantastisk resa och nu ligger första reportaget uppe på bloggen. :)

   Radera
 4. Jag följer med via Instagram. Vill inte missa detta. Förstår att du är i K.L. just nu. NJut av allt och så mycket du kan.
  Stor kram! Och visst är K.L. en häftig stad. tycker i alla fall jag....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmt tack, Ditte! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Åh, vad jag blev förtjust i både KL och resten av landet. En ny favorit, helt klart! Första blogginlägget ligger nu uppe. Tack för att du följer. Kram!

   Radera
 5. Kan inte vänta på dina intryck och bilder från Malaysia. Ha det nu så bra och njut🤗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för det! Vi är hemma nu och hade en fantastisk resa. Blev helt förälskad i landet. Första rapporten ligger uppe nu! Kram

   Radera
 6. Åh, Malaysia låter som ett fantastiskt resmål! Ser fram emot blogginläggene sen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Maria! Jag instämmer. Vi hade en underbar resa och första blogginlägget ligger uppe nu.

   Radera
 7. Så roligt att du blivit förälskad i ett nytt land och att det ligger i Asien. Hotellet ser helt ljuvligt ut! Jag ser fram emot att läsa mer från er resa. Det kanske blir en resa till Asien för oss med så småningom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Eva, kul att du också går i Asientankar. :) Ja, jag är så glad att jag faktiskt vågade mig österut och bröt mönstret lite. Hotellet vi bodde första natten på har jag berättat mer om i mitt senaste blogginlägg.

   Radera