3 januari 2018

Sju av årets mest lästa inlägg på Travel on a Cloud

Bo på lyxhotell billigt, bada bland palmer, uppleva Kuala Lumpur, fira jul i Prag, gå på glammigt resebloggarevent och bara vara hemma. Om det handlar några av denna bloggs mest lästa artiklar 2017.  

Det är alltid lika spännande att se vilka blogginlägg om resor som mest går hem. Så här kanske man kan summera: Du som läser Travel on a Cloud drömmer om resmål både nära och fjärran, gärna i kombination med god mat, bekvämt boende och spännande saker att göra, med fördel för hela familjen. Du gillar också lite mer personliga reflektioner. Stämmer det?

Det finns även fler riktigt personliga inlägg i statistiken men dem återger jag inte här. Du har med största sannolikhet redan läst dem.

Nu blickar vi framåt mot nya mål men ser, som sagt, först tillbaka på sju av de mest lästa blogginläggen 2017.

Enjoy!10 kommentarer:

 1. Intressant med återblickar!
  Jag har inte gjort någon årsredovisning, men för skojs skull tog jag fram de mest lästa inläggen från förra året. Fast lade tillbaka dem igen ;)
  Ni har rest mycket, kul!!
  Kram, Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad kul att du tyckte det var intressant! Ja, det blev ett bra reseår trots allt.

   Åh, jag hade gärna velat se din lista också men de vanliga räcker så klart gott. :)

   Kram tillbaka!

   Radera
 2. Jag har ju varit med dig på resorna och haft stor glädje av dem. Och nu tog jag en ny tur med dig. Tack för dessa resor! Så njutbara. Och den bästa? Kan inte svara. Väljer alla. Olika "resor" och olika upplevelser.
  Stor kram och tack för all inspiration.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för att du troget är med på mina resor och gillar att följa dem. <3

   Förstår att det är svårt att välja den bästa. Även ditt liv är ju fyllt av mängder med njutbara upplevelser. Det är ett stort nöje för mig att följa dem också med all inspiration du förmedlar!

   Stor kram tillbaka!

   Radera
 3. Du har verkligen hunnit med en massa under 2017 - härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja, inte i jämförelse med vissa andra kanske. ;) Men ändå en hel del! Jag är nöjd. :)

   Radera
 4. Trevligt med återblickar och lite statistik. Jag är dålig på båda tyvärr! Lite slö kanske. ;) Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du tyckte det. Den här statistiken tog dock mitt bloggverktyg fram så det var inte så besvärligt. :) Ha det gott, du med!

   Radera
 5. Så kul med sådan där fakta tycker jag. Har själv aldrig delat med mig av mina mest lästa men tycker alltid det är intressant och kul att se över statistiken och se vilka inlägg som är mest poppis. Oftast inte de jag själv tror. Ha, ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du gillade inlägget. Du har helt rätt, visst är det inte alltid det man tror. :) Kul att kolla då och då.

   Radera