11 april 2018

Flyttplaner för Travel on a Cloud


Två resebloggar, två sajter: Det blir lite pyssel i längden. Framöver planerar jag att slå ihop mina båda resebloggar. Du hänger väl med?

År 2011 startade jag New York-bloggen, helt frälst efter att äntligen ha besökt mina drömmars stad. Sedan dess har det blivit många NY-resor och staden är fortfarande min allra största passion.

Men som du kanske vet gillar jag också att resa till andra platser. "Ingen resa är för liten, ingen dröm är för stor", ja, det är Travel on a Clouds devis som du säkert hört vid det här laget. Därför startade jag den allmänna resebloggen som du läser just nu.

I tre år har jag nu drivit två resebloggar.
Jag tror faktiskt jag är den enda som gör det? Men det är tyvärr inte hållbart i längden. Jag har ju också ett företag att sköta (med en språkblogg) och det skulle bli för mycket även om jag vore Wonder Woman.

Så nu har jag bestämt mig: Jag kommer att slå ihop mina resebloggar, till en enda. Bloggen kommer att ligga på New York-bloggens domän men när och hur detta ska ske är ännu i sin linda.

Tills vidare kommer jag att fortsätta blogga enbart på New York-bloggen. Så småningom kommer dock inläggen härifrån att styras om dit, och det kommer ett nytt färskt flöde på den nya bloggen. Jag kommer att meddela när det händer, i alla mina kanaler: här, på New York-bloggen (så klart), på Facebook och på Instagram.

Hoppas du hänger med på min nya bloggresa. Du är varmt välkommen!


PS. Den 22 april åker jag på nästa New York-resa. Då blir det full fart på Instagram.
20 kommentarer:

 1. Jajamen, jag hänger självklart med :) Lycka till med pysslandet att få ihop mina två favoritbloggar i en.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, Eva! Blir så glad för dina ord. Känner mig riktigt peppad på den här nystarten som jag tror kommer att bli kanon. Du är sååå välkommen.

   Kram tillbaka!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack så mycket, Linda! Ja, det här känns rätt men lite nervöst så klart. Dock har jag ett riktigt proffs till min hjälp! :)

   Radera
 3. Lycka till! :) Ser fram emot att få se resultatet sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för allt stöd och all pepp! Längtar jag med. :)

   Radera
 4. Jag förstår dig verkligen och visst tar det tid att blogga och att dessutom ha dessa två givande bloggar, plus din språkblogg och företag. Det blir säkert jättebra! Lycka till! Och jag är med...
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort och varmt tack, Ditte! Uppskattar verkligen att du följer mig. Nu blir det förhoppningsvis lättare att uppdatera så det därmed kan ske oftare.

   Stor kram tillbaka!

   Radera
 5. Spännande! Och låter som ett klokt beslut. Två bloggar blir ju onödigt mycket jobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja, jag ser verkligen fram emot detta som en nystart. Det var onekligen att ta sig vatten över huvudet med två resebloggar. Nu kan jag lättare uppdatera oftare!

   Radera
 6. Så kul och spännande. Självklart hänger jag med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Christine! Det gläder mig verkligen. :)

   Radera
 7. Jamen det är klart! Själv har jag ju tre (och en som jag klurar på) men de har liksom helt olika syften. Tycker ditt val är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, det gläder mig verkligen! Ja, det här känns som rätt beslut. Jag har ju även "språkbloggen" men den är ju mer som en företagssajt och uppdateras inte jätteofta. Tidigare hade jag dock även en 80-talsblogg som du kanske hann se. Annars kan du gå in och frossa i nostalgi på miss80tal.blogspot.com

   Häftigt att du också har flera bloggar! Ska spana in de andra med.

   Radera
 8. Mycket jobb nu och lite mindre sen :). Lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, så blir det. Ja, det här känns helt rätt. Tack så mycket för pepp! :)

   Radera
 9. Förstår ditt beslut. Mycket att sköta två blogger. Tycker att min enda tar mycket tid, men visst är det kul.
  Lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Lena, båda för lycka till-hälsningen och för ditt tålamod med att jag varit lite sporadisk med min närvaro i bloggvärlden. I och med hopslagningen kommer jag att få mer tid över, både för att blogga själv och läsa/kommentera andras bloggar.

   Beundrar dig som uppdaterar så ofta med så ambitiösa inlägg.

   Ha det gott! :)

   Radera
 10. Lycka till! Låter som en bra plan att låta dem flytta ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja, det kommer att bli bättre på många sätt. Ser verkligen fram emot detta. :)

   Radera